Pretnje i pokušaj zastrašivanja 1

U svom odgovoru na moje saopštenje povodom netačne i nepotpuno prenete izjave u vezi sa tekstom o Andreju Vučiću potvrđujete da nije reč o „nenamernom propustu zbog nečitkih beležaka“, kako je to pokušao da me ubedi vaš novinar, već o „profesionalnoj odluci“ tog novinara koju kao urednik podržavate …

…- da se iz cele izjave uzme samo onaj deo koji vam odgovara i sa kojim se slažete a da ignorišete i izostavite onaj deo sa kojim se ne slažete.

Podsećam Vas da sam rekao da ste bez ikakvog dokaza Andreja Vučića povezali sa mafijom i da ste propustili da istražite kako je postavljen na rukovodeće mesto u kartelskom udruženju osiguravajućih kompanija.

Tražio sam samo da budem tačno citiran. Vi me zbog toga optužujete da se nudim da služim režimu i da učestvujem u hajci na Danas, sve po metodu ili ste sa nama ili protiv nas.

Ne bih Vam ni odgovarao da nije ove pretnje i pokušaja zastrašivanja. To je praksa koju primenjuju režimski tabloidi – potpuno zanemarivanje činjenica i ocrnjivanje svakoga ko se ne slaže sa njihovim stavovima.

Svojim odgovorom potvrdili ste ono čega sam se bojao: Danas je svesno prešao granicu između ozbiljnog i tabloidnog novinarstva.

Iskreno žalim zbog tog vašeg izbora.

Vladimir Radomirović,

glavni i odgovorni urednik Pištaljke

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Pretnje i pokušaj zastrašivanja”

  1. O Andreju Vučiću iznešene su neke stvari za šta ne postoji nikakav dokaz, što je samo pokušaj protivnika trenutne vlasti da ocrne koliko god mogu trenutnu vlast, premijera i njemu najbliže.

  2. Lako je naci dokaz u korist onoga sto zelite da potvrdi ili opovrgnete, kod svakoga i o svakome.Greske su moguce i neizbezne, a vazno je sta preovladjuje.Evo, nemam nameru da branim ikoga i ne mogu, ali procitajte Informer, gledajte Pink, prenos Skupstine, konferencije za stampu A. Vucica, izjave Dacica, Vulina i Stefanovica, pa zakljucite, ako mozete, ko govori istinu, ko izludjuje gradjane, ko manipulise sa podacima i kako se stvara "javno mnenje".Meni je jasno, a i nisam bitan, jer zivim u Americi.A vama?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.