Pretnje i pokušaj zastrašivanja 1

U svom odgovoru na moje saopštenje povodom netačne i nepotpuno prenete izjave u vezi sa tekstom o Andreju Vučiću potvrđujete da nije reč o „nenamernom propustu zbog nečitkih beležaka“, kako je to pokušao da me ubedi vaš novinar, već o „profesionalnoj odluci“ tog novinara koju kao urednik podržavate …

…- da se iz cele izjave uzme samo onaj deo koji vam odgovara i sa kojim se slažete a da ignorišete i izostavite onaj deo sa kojim se ne slažete.

Podsećam Vas da sam rekao da ste bez ikakvog dokaza Andreja Vučića povezali sa mafijom i da ste propustili da istražite kako je postavljen na rukovodeće mesto u kartelskom udruženju osiguravajućih kompanija.

Tražio sam samo da budem tačno citiran. Vi me zbog toga optužujete da se nudim da služim režimu i da učestvujem u hajci na Danas, sve po metodu ili ste sa nama ili protiv nas.

Ne bih Vam ni odgovarao da nije ove pretnje i pokušaja zastrašivanja. To je praksa koju primenjuju režimski tabloidi – potpuno zanemarivanje činjenica i ocrnjivanje svakoga ko se ne slaže sa njihovim stavovima.

Svojim odgovorom potvrdili ste ono čega sam se bojao: Danas je svesno prešao granicu između ozbiljnog i tabloidnog novinarstva.

Iskreno žalim zbog tog vašeg izbora.

Vladimir Radomirović,

glavni i odgovorni urednik Pištaljke

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.