Pretnje, uvrede i laži o Levijatanu 1Foto: Facebook / Fondacija Pokret Levijatan

Svi navodi Pavla Grbovića apsolutna su neistina sračunata isključivo na privlačenje medijske pažnje u svrhu najprizemnije političke kampanje, čija se bezidejnost pokušava maskirati brutalnim lažima.

Pavle Grbović je predsednik političke stranke koja je bila učesnik poslednjih parlamentarnih izbora, kao i „Pokret Levijatan Srbija“ sa namerom da uzme aktivno učešće i na narednim izborima.

Nedostatak ideje, programa i načina da bilo šta konkretno učini što bi skrenulo pažnju javnosti i setilo da ova stranka uopšte postoji, Pavle Grbović iskoristio je pre nekoliko nedelja tako što je istovremeno sa osobom koju javno predstavlja kao emotivnu partnerku, na socijalnim mrežama, pre svega twitteru, izneo ozbiljne laži i uvrede na račun delovanja Levijatana.

Pavle Grbović i njegova partnerka izneli su javno, ničim izazvani, vrlo opasne laži kao i pretnje te podneli nekakvu inicijativu za „gašenje“ Levijatana.

Javni narativ istih koji sadrži etikete „fašisti, paramilitarna vojska, da nas treba kao pacove sistematski uništavati, da će nas vešati na Terazijama“ ukoliko je izrečen od strane Pavla Grbovića i njemu sličnih, predstavlja slobodu govora i pravo na mišljenje dok svaki odgovor na to predstavlja atak na istog i „ugrožavanje“ njegove bezbednosti.

Socijalne mreže danas omogućavaju da svako može izneti najbrutalniju laž bez ikakvih pravnih sankcija što bezidejni, marginalni učesnici političkog života obilato koriste.

Istupi Pavla Grbovića mesec dana unazad isključivo su u vezi sa Levijatanom, budući da po drugom osnovu ne može dobiti pažnju medija za kojom vapi.

Tako je iskoristio slučajan a možda i nameran susret da bi ponovo preko Levijatana (a kako drugačije) pridobio pažnju javnosti i gle paradoksa, tražio zaštitu od tog istog MUP-a čija je „udarna pesnica Levijatan“ kako tvrdi.

Sasvim je jasno da svako navedeno istupanje Pavla Grbovića predstavlja deo predizborne kampanje u kojoj očigledno osim fabrikovanih neistina, nema šta drugo da ponudi.

Što se Levijatana tiče, ovo lice bilo je nepoznato do momenta javnog iznošenja laži, uvreda i pretnji koje će svakako biti deo postupka kojim će se baviti nadležne institucije imajući u vidu da je Pavle Grbović, ispred stranke čiji je lider, doneo odluku da pretnje i laži o Levijatanu, kao političkom oponentu svega što on predstavlja i zastupa, budu temelj predizborne kampanje.

Levijatan to svakako neće dozvoliti i na svaku izgovorenu laž i pretnju reagovaće na način kako je to zakonom predviđeno i dozvoljeno.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Pretnje, uvrede i laži o Levijatanu”

  1. Ovu fašistički bagru, koja se krije iza zaštite životinja (sa fantomkama na glavama), pod hitno treba zabraniti i pohapsiti.

  2. Bihali piše o brutalnim lažima, pa prvi oni pišu laži o svima koji im nisu po volji ( ne mislim na mučitelje životinja i tome slično) Razvlače ljude po fb i dovode u opasnost da budu meta njihovih površnih fanova. Životinje su im bile samo odskočna daska i paravan da rade ovo što sad rade. I treba da se ukinu. Oni su zlo pod maskom humanosti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.