Ocenjivanje (ne)znanja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Koliko je tek nastavnika koji se gotovo uopšte ne uključuju u nastavu prema rasporedu časova, s mene pa na uštap okače nešto u virtuelnu učionicu, nešto što vređa inteligenciju kako učenika tako i njegovih roditelja.! Koliko je učenika koji pojma nemaju na osnovu čega im je formirana ocena! Odlična naravno. Jer, statistika veli da je cela Srbija odlična.
    Poeni nikada nisu bili manje bitni. Čast izuzecima. Javna je tajna da su kvalifikacioni ispiti, ispiti prepisivanja, obmanjivanja i lova u mutnom. Rukovodstvo škole svakako ne želi da izađe u žižu pažnje ministra. Konspiracija je timski rad. Zvuči šašavo, ali i škola je profitabilan posao!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Redakcijski komentar

Naslovna strana

29. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.