Brnabić za sutra najavila sednicu Kriznog štaba i oštrije mere 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da će sednica Kriznog štaba biti održana najverovatnije sutra i najavila oštrije mere. Ona je objasnila da je sednica odložena jer je želela da se razgovara o svim merama i da to ne bude samo na Kriznom štabu, prenosi N1.

„Mi ćemo pooštriti neke mere, videćemo u kojoj meri koliko i šta može da da rezultate. Ali ponavljam, država nikome nije ni otac ni majka. Odrasli ljudi imaju odgovornost da brinu o sebi i bližnjima. To što možda radi kafić ne znači da svi treba da idemo u kafić. To je zaista individualna odgovornost“, rekla je Brnabić.

Proteklog vikenda nako odluke kriznog štaba u subotu posle 12 časova do ponedeljka u 6 časova radile su samo prodavnice, apoteke i pumpe.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Brnabić za sutra najavila sednicu Kriznog štaba i oštrije mere”

  1. Premijerka Srbije mora da shvati da joj predsednik nije tata bez obzira što je jedino preko njega mogla da dođe do tako visoke političke funkcije. To što je ona njemu dužna za tu uslugu to ne znači da mora da ispunjava sve predsednikove maštarije i da skače kako predsednik naredi. Jer za sve greške i za svu štetu koju napravi ispunjavajući predsednikove želje jedino je ona lično odgovorna. „To je zaista individualna odgovornost.“

  2. „Држава није ником ни отац ни мајка“ , каже премијерка. Изгледа да је маћеха. И опет нас убеђује да смо сами одговорни за заражавање. А где је њена одговорност што није спречила неодговорне којих увек има и то много? Нема је, само су други одговорни. А кризном штабу је сада лако, не мора да се мучи и предлаже неприхватљиво. Има сада, после премијеркиних дводневних консултација, готов предлог мера. Само да дигну руке.

  3. I dok se narod listom zarazava i umire ona trazi dozvolu od precednika. Gde ce ti , zeno dusa od ovolike negativne energije koju ti narod salje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.