Bujošević ponovo kandidat za direktora RTS

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Koji nezasiti uporni penzionisani sivonja, nesposobni, uvek odani svakoj vlasti.
  Moguce da je, u medjuvremenu, izlobirao da namakne broj glasova.
  Ma nije njemu do rts, nego do ogromne, a nezaradjene i nezasluzene plate direktora rts.

 2. Postoji li JEDAN JEDINI zakon (ukljucujuci one koje su sami doneli), a da ga nisu prekrsili? Bujosevic je rodjen januara 1954.god. Znaci da je u januaru 2019. napunio 65 godina, i PO SILI ZAKONA morao da ode u penziju! A on ne samo da vec dve godine sedi kao VD (i to je protivzakonito), vec hoce jos cetiri! Ovde zakoni vaze SAMO za one koji ne ljube predsednika.

 3. Bujosevic je vec 2 godine starosni penzioner:
  1) nema prava ni da se prijavi na konkurs. Onda bi mogao i maloletnik. Ili stranac. Ili poslovno nesposobno lice. Ili zatvorenik na izdrzavanju kazne
  2) od kad je napunio 65, bio je prvo ilegalno direktor, oko 1 godinu, a kasnije
  3) ilegalno je postavljen za v. d. jer se ne mogu postaviti penzioneri. Kao ni maloletnici
  Zakon o radu je veoma precizan i izricit. Sa 65 godina je OBAVEZNO penzionisanje. Naravno, covek moze posle privatno da radi, na ugovor.
  Svi ovi „konkursi“ se sprovode samo zato da ne bi uspeli i da bi Buljosevic ostao. Kao i kafana na Pancicevom vrhu. I ostaju, oboje, vecno…..

 4. Koji konkursi, formalizam,zato rešava isključivo Vučić kao i sve drugo .U Srbiji institucije su samo formalnost, nažalost….

 5. Spoljni saradnik,konkurisao za generalnog direktora RTS a. Izmedju ovog nemackog udbasa i Bujosevica,glasam ipak za Bujketa,po principu biraj izmedju dva zla, ono manje.

 6. Vest koja ni malo ne iznenadjuje, prava slika drustva u kojem zivimo, govori hiljadu reci

 7. Odlicno!Obostrano korisno.Vlast ima dobrog I odanog slugu,bez moralnih dilema,a sluga dobrog gazdu koji ga mazi,pazi I uz to dobro placa.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.