Foto: FB Razbijanje tišine

Prvobitno je emisija emitovana na Radio Smederevu, a nakon “uspešne” privatizacije medija u Srbiji, emisija se realizuje preko Interneta.

Breaking the Silnce“ je hardcore/punk emisija, među retkim ako ne i jedina na ovim prostorima koja je toliko poživela, a njeni autori će jubilej obeležiti, kako sami kažu, radeći nešto što nikada ranije nisu: umesto koncerta, ove godine će da emisiju odraditi uživo u Etno klubu u Smederevu i svi koji budu došli biće deo te epizode i praviće playlistu ove večeri…

Početak proslave prvih četvrt veka je zakazan za 21 sat, a ulaz je, kako je navedeno u pozivnici, više nego simboličan – 0 (nula) dinara.

Evo okvirnog plana i programa za večeras. Radimo emisiju gde ćemo imati par gostiju iz Smedereva ali i nekih drugih gradova, na velikom platnu ćemo vrteti slajdšou sa fotkama koje smo uslikali poslednjih dvadesetak godina (odabrana selekcija od oko 1100 fotografija), gledaćemo kratke snimke sa nekih prošlih rođendana, slušaćemo dobru muziku po našem, ali i po izboru naših gostiju, pripremili smo i brdo hardcore/punkrock video spotova…. Želimo samo da okupimo prijatelje koje i jesmo upoznali zahvaljujući ovoj emisiji. Dođite večeras na druženje! BTS – 25 godina postojanja. Live your dreams!!!!”