Jedan od fantoma koji štrajkuju glađu hitno upućen u bolnicu 1

Zrenjaninac Miljan Čičić, koji štrajkuje glađu ispred Gradske kuće u Zrenjaninu zahtevajući ispravnu vodu, hitno je prebačen u gradsku bolnicu zbog pogoršanja opšteg zdravstvenog stanja.

Hitna pomoć i juče je intervenisala dva puta, prateći zdravstveno stanje dvojice štrajkaća.

– Miljan nije dobro, morao je da bude upućen u bolnicu, Ne znamo kakvo mu je stanje i šta će lekari preporučiti. Svi smo zabrinut, jer mu je pritisak povišen – rekao je Milan Pernat.

Pernat i Čičić štrajkuju glađu već peti dan. Danas su, na poziv zrenjaninskog gradonačelnika, imali razgovor ali gledišta nisu približili, pa je štrajk nastavljen. Oprečna mišljenja o pijaćoj vodi u Zrenjaninu izneta su tokom razgovora gradonačelnika Zrenjanina i dvojice štrajkača iz Pokreta ujedinjenih fantoma, koji štrajkom glađu zahtevaju vodu za svoj grad.

Gradonačelnik je zahteve za postavljenjem cisterni  u gradu i preciziranjem datuma početka rada prečistača vode obrazložio nepotrebnim, jer je rešenje na dohvat ruke a postrojenje u junu treba da proradi.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Jedan od fantoma koji štrajkuju glađu hitno upućen u bolnicu”

  1. Juče,u petak strajkači glađu zbog pinaće vode u Zrrnjaninu bili su gosti Čecomira Janjića gradonačelnika koji ih je primio u kabinetu.Na mestu gde su bili sada je Vikend Rok joncert….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.