Foto: pups.org.rs

Da li ste za legalizaciju prostitucije? 

Ne, u svakom slučaju sam protiv toga. Pazite, lično mislim da to nije nikakav posao, čitam da se ljudi pozivaju na to, ali u svakom slučaju to ne priliči nekom kulturnom društvu kao što smo mi.

Da li ste za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe?

U svakom slučaju to je pitanje za stručnjake, ali ja se u to ne razumem, ako bi to stuka potvrdila i preporučila onda bih podržao.

Da li ste za legalizaciju istopolnih brakova?

Protiv toga sam. Ja mislim da to nije upriličeno, pogotovo za naše društvo. To još nije ni za razgovor, a kamoli za priznaje, odnosno legalizaciju u Srbiji.

Da li ste za registraciju srednjeg pola u zvaničnim ličnim dokumentima?

Istog sam mišljenja kao i za legalizaciju istopolnih zajednica.

Da li ste za vraćanje obaveznog vojnog roka?

U svakom slučaju da. Ja sam služio vojni rok i to mi je mnogo značilo i opredelilo moj budući život. Naravno, ja sam za to da se sprovede javna rasprava i u okviru te rasprave da čujemo sva mišljenje, ali moje opredeljenje je za.

Šta mislite o rijaliti programu kao TV žanru?

Ja baš nisam taj koji rado prihvata te programe, ja to ne gledam i nije to prijemčivo za mene, za starije ljude. Inače, da se oni malo upriliče, da se malo prilagode jednom drugačijem načinu, posebno izražavanja i ponašanja, onda ne bih imao ništa protiv, ali kakvi su ti programi danas, trenutno sam ipak protiv.

Da li ste za uvođenje eutanazije?

– Ja sam u načelu protiv toga, ipak treba omogućiti da se umre prirodnom smrću, ali opet pozivam da se struka izjasni i onda bih se opredelio kako struka kaže.

Povezani tekstovi