Foto: Medija centar

Cvetković će se prisutnim novinarima obratiti, i odgovarati na pitanja, u vezi sa njegovim nestankom. Očekuje se da će u tom obraćanju razjasniti detalji njegove, kako je sam naveo za medije, otmice.

Podsetimo, novinar Stefan Cvetković, iz Bele Crkve, nestao je 14. juna a detalji njegovog nestanka i dalje nisu poznati.

Nakon prijavljenog nestanka, u potragu za nestalim Cvetkovićem, uputila se policija, helikopteri su nadletali Belu Crkvu, dok su ronicoci MUP-a pretraživali jezera. Nakon objave da je Cvetković pronađen živ i zdrav, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u razgovoru za Prvu srpsku televiziju da je iskaz Cvetkovića u policiji pun nelogičnosti, a da je to potvrdio i poligraf.

„Radi se na prikupljanju svih relevantnih činjenica i očekuju se rezultati traženih veštačenja nakon čega će se preduzimati dalje mere“, saopštio tužilac Osnovnog javnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević, prenosi RSE.

Prema njegovim rečima je prethodnih dana naveo da se čekaju ključni dokazi koji se još uvek veštače, „poput DNK-a sa lica mesta, dokaza vezanih za položaj gde se sve Cvetković nalazio, analize telefonskih poziva…“

„Zaista još nemamo ništa“, rekao je tužilac Knežević.