Cvetković sutra na konferenciji za novinare o svom nestanku

Ostavite komentar


  1. baš me interesuje šta ima da kaže. Jer ovo do sada je sve sama misterija. Kao da su ga oteli NLO!

  2. Ne mogu da verujem: „Zaista još nemamo ništa“, rekao je tužilac Knežević. Ali su aktuelni predsednik Srbije i ministar policije vec dali svoja misljenja !

    1. Dovoljno je da vidis odnos pluseva i minuseva pa da shvatis sta odgovara a sta ne odgovara vlasti.
      Kao nekad blic

      1. Ja citam samo komentare gde ima mnogo vise minusa od pluseva. Tad sam siguran da nisu botovi pisali

  3. Na kraju, očekujem još jednu konferenciju za štampu predsednika. Na njoj da li će se hvaliti kako je spasio „kidnapovanog“ novinara ili će osuditi navodne kidnapere? Očekujem još jedan bogat hvalospev i egoistički epp. Svi ovi nastupi i reakcije liče na naivnost naivne persone. Najveći uspeh je što, po svemu sudeći, svi su živi, svi se reklamirali, a posledice su srećnog epiloga, tema za nekog romana.

  4. Sve tu nesto mnogo s… Istinu necemo saznati,to je sigurno,ali nastavak price za „tupsone“ koju su zapoceli predsednik i ministar sigurno hocemo! Kad-tad istrazivacki novinari,a imaih jos,doci ce do istine!

  5. Nije vest kad pas ujede coveka niti je vest kad covek ujede psa nego je vest kad sam novinar sazove svoju konferenciju za stampu…..

  6. Da, ali predsednik i ministar već imaju dosta iskustva u rešavanju vrlo složenih slučajeva – glasački listići (u Jajincima), ostavljeno oružje (u Jajincima), ubistvo Panića (u Jagodini), Ćuruvija (usred Bgd-a), ubijena pevačica (u Borči), Savamala (u Savamali), ukradena lična karta (u Bgdu) .. tako da pričaju na osnovu iskustva i znanja – a što lupetaju, pa Bože moj, nisu jedini … eno i kim, pa erdogan, pa … nalupaše se, ali drže vlast itekako, moj bato !!!

  7. Cvetkoviću pokušavaju da napakuju nešto zbog čega će ga uhapsiti ponovo i to pre njegove konferencije za štampu. Prvobitna namera bila je da ga likvidiraju, jer je nanjušio nešto vezano za ubistvo Olivera Ivanovića, a u to je upetljana vlast. Hteli su da ga ispitaju prvo šta sve zna i ko još sve to zna, pa da ga onda ubiju, a da ispadne kao nepoznata osoba da je to počinila. Nešto im je krenulo po zlu, pa su prešli na plan B, da ga samo zastraše i zaprete, verovatno detetom, da više ne bi govorio. Eto kakvi „divni“ ljudi rukovode ovom državom!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.