Danas sa vama i na odmoru: Letnji popust na PDF pretplatu 1

Svi čitaoci koji se pretplate na PDF izdanje lista Danas do kraja juna, moći će da čitaju PDF izdanje našeg lista svako veče na svom mejlu i to tokom prva tri meseca po specijalnim letnjim cenama.

Svako ko se do kraja juna pretplati, odnosno postane član Kluba čitalaca Danasa, i ukuca prilikom prijave kupon koji glasi odmor2021 prva tri meseca članarinu će plaćati sa popustom od 199 dinara, odnosno 600 umesto 799 dinara mesečno.

Nakon isteka promotivnog perioda, članarina će nastaviti da se naplaćuje po regularnoj ceni, ukoliko odlučite da nakon ovog perioda budete i dalje pretplaćeni na PDF izdanje Danasa.

Pretplata traje sve dok je sami ne otkažete.

Četiri razloga da postanete članovi Kluba čitalaca Danasa:

– pretplaćeni ste na PDF izdanje lista Danas

Sveže iz uredništva pravo u vaš inboks. Članovi Kluba čitalaca Danasa među prvima čitaju sutrašnje izdanje lista. Neposredno nakon zaključenja izdanja, a veče pre nego što se taj broj nađe u prodaji, članovima stiže PDF izdanje Danasa na mejl adresu.

– imate neograničen pristup digitalnoj arhivi

Članovi Kluba imaju neograničen pristup celokupnoj digitalnoj arhivi lista Danas, od njegovog osnivanja 1997. godine do najnovijeg broja. Sa vremenske distance prisetite se važnih događaja u kojima ste možda i sami učestvovali, pročitajte intervjue sa ljudima koji su obeležili prethodne decenije i budite kritičniji prema sadašnjici.

– ostvarujete popuste uz člansku karticu

Kao vlasnici članske kartice našeg Kluba čitalaca, članovi ostvaruju preko 50 popusta i pogodnosti kod naših partnera, poput knjižara, pozorišta, restorana ili kozmetičkih salona.

– očekuju vas iznenađenja i posebni sadržaji

Bićete u prilici da učestvujete u zatvorenim tematskim predavanjima stručnjaka, da nominujete teme koje smatrate relevantnim za našu javnost, kao i da upoznate i komunicirate sa našim novinarima.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.