Đukanović: Dobar deo policije radio za bandu Belivuka, Stefanović treba da “ide u zatvor” ako je bio pokrovitelj kriminalaca 1Vladimir Đukanović Foto: Fonet/ Ognjen Stevanović

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović izjavio je večeras da je dobar deo policije radio za bandu uhapšenog Veljka Belivuka i da bivši minister unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović treba da “ide u zatvor” ako je bio pokrovitelj kriminalaca.

Ozbiljan deo vlasti je učestvovao u tome. Dobar deo policije je radio za njih, pa su mogli da ubiju koga su hteli, rekao je Đukanović u specijalnoj emisiji Televizije Pink, posvećenoj današnjem tekstu Mreže za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK o tvrdnji Belivuka da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio usluge.

Taj tekst je deo kampanje da bi se tražila ostavka Vučića, izjavio je Đukanović, uz konstataciju da “neko iz tužilaštva i suda dopušta da to izađe u javnost”.

Imali su razgranatu mrežu tužilaca i sudija. Pojedini rukovodioci u pravosuđu ruše Vučića, naveo je Đukanović.

Prema njegovim rečima, “95 odsto sudija su čestiti, ali neki ne izlaze iz ambasada i deo su hobotnice”.

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK objavila je danas deo transkripta sa saslušanja osumnjičenog šefa kriminalne grupe Veljka Belivuka, koji se tereti za niz najtežih zločina, po kome je on izjavio „da je član Srpske napredne stranke od 2011. godine i da je predsednik Vučić od njega tražio razne usluge“, što je Aleksandar Vučić ranije danas demantovao.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Đukanović: Dobar deo policije radio za bandu Belivuka, Stefanović treba da “ide u zatvor” ako je bio pokrovitelj kriminalaca”

  1. Ovde je samo ocigledno da NIKO iz policije nije odgovarao a jedan je napravio nagodbu iako za takva dela ide robija a ne nagodba.
    Ni Stefanovic, ni Hrkqlovicka, ni Papic ama niko a bili su uvezani kao creva sa jednim jasnim ciljem da budu alfa i omega u drzavi.
    Ispada svi radili za Belivuka, a i kesu, ali NIKO NIJE KRIV. SIKTER BAGRO. Hapsite odgovorne iz drzave koji su sve pokrivali

  2. I bizon upregnut u skretanju pažnje sa predsednika. Sada je strašno što je iz tužilaštva dopušteno da izađe transkript Veljine izjave ali nije bilo strašno kada je tužilaštvo dozvolilo da Vučić i Vulin objavljuju snimke i ostala saznanja istrage. Vučićević malo kasni sa objavom da je to pokušaj državnog udara u režiji Đilasa i Marinike.

  3. Samim tim sto si rekao da je iz tuzilastva izaslo a ne „novine izmislile“ potvrdjujes verodostojnost iskaza !!!!!
    Pitam se da li ima nekog u Srbiji i sire da mu nije jasno da je ova vlast bila u sprezu sa kriminalcima !!!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.