U Banjaluci uhapšen važan član kavačkog klana 1

Istaknuti pripadnik tzv. kavačkog kalna koji se pod lažnim imenom krio u Banjaluci uhapšen je danas posle podne u blizini džamije Ferhadijai, javlja sarajevsko Oslobođenje.

Kako otkriva medijski izvor, pripadnik kriminalnog klana uhapšen je na parkingu u blizini džamije Ferhadija, piše Oslobođenje pozivajući se na portal Srpskainfo: Ovo lice, koje ima veoma značajan uticaj u kavačkom klanu, uhapšeno je oko 19.00 časova na parkingu kod Ferhadije.

„Reč je o visoko pozicioniranom članu kavačkog klana. Važi za osobu koja ima jak uticaj u ovoj grupi“, pojasnio je izvor.

Očevici hapšenja su ispričali da su policajci izvukli osumnjičenog iz vozila, te bacili ga na parking i stavili mu lisice na ruke, piše Srpskainfo.

Banjalučke Nezavisne javljaju, pozivajući se na ATV, da je za uhapšenim Crna Gora raspisala poternicu 2018. godine.

Kako ATV saznaje, reč je o Almiru Jahoviću koji se sumnjiči za pokušaj ubistva Jovana Đurovića, saradnika Luke Bojovića i boksera Nikole Sjekloće u Crnoj Gori 2018. godine.

Jahović se u Banjaluci skrivao pod lažnim imenom, a pripadnici MUP-a Republike Srpske otkrili su krađu identiteta i on je uhapšen kad je došao da preuzme pasoš.

Akcija MUP-a Republike Srpske sprovedena je u saradnji sa crnogorskom policijom.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.