Foto: Wikipedia

Na njoj će zainteresovani žitelji centra Šumadije moći da se upoznaju sa kulturama više evropskih, afričkih i azijskih zemalja.

-Ukoliko želite da upoznate kulturu Turske, Francuske, Maroka, Tunisa, Ukrajine, Italije, Nigerije i Kine, a da ne napuštate Kragujevac ovo je savršena prilika za vas. Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti vam da vidite sve čari njihovih rodnih mesta. Omoguíte sebi prilike da u jednom danu upoznate toliko kultura i uživate u čarima ovogodišnjeg Global Village-a, navode organizatori iz AIESEC-a.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a, ističu u ovoj organizaciji I dodaju da i putem ovog događaja ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, izvan Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo.

-Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta, poručuju organizatori.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata.