Ministar Đorđević - počasni doktor nauka Moskovskog univerziteta 1Foto: Beta

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević primio je titulu počasnog doktora nauka na Ruskom državnom socijalnom univerzitetu u Moskvi, koju mu je uručila rektorka Univerziteta Natalija Počinok, saopštilo je danas
Ministarstvo.

Titula počasnog doktora nauka predstavlja značajan simbol i potvrdu postignutog napretka u razvoju bilateralne saradnje u socijalnoj sferi, ali i u sferi odbrane i bezbednosti, funkcije koju je Đorđević obavljao pre aktuelne, stoji u saopštenju.

Pošto je primio počasni doktorat, Đorđević je održao predavanje studentima na temu odnosa Rusije i Srbije u oblasti socijalne zaštite.

Kako se ističe, Đorđević je prvi ministar u Vladi Srbije koji je postao počasni doktor nauka moskovskog univerziteta i drugi srpski političar posle predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

27 reagovanja na “Ministar Đorđević – počasni doktor nauka Moskovskog univerziteta”

  1. Sta god iko imao protiv VKV magistra keramicarskh nauka i diplomiranog sofera Jorgovanke Tabakkvic, covek je makar malo iskren u celoj situaciji.
    Za razliku od njegovog kolege Idijota iz MUPa, kome je neko morao da falsifikuje ceo doktorat ne bi li dobio titulu koja izgleda uverljivije, Doktor-Sofer-Keramicar je dobio pocasnu politicko-naucnu titulu na poklon od Rusije. Bas kao i polupismeni Bogoljub decenijama pre njega. Kao i Bogoljub, ni on ne kapira farsu koju je sebi napravio. Tele sa psecom ogrlicom oko vrata ne postaje pas! Postaje sopstvena karikatura.
    Umesto da se kao i svaki neobrazovani poltron zeljan priznanja na mestu koje ne zasluzuje, malo stidi, sakriva i radi na svom obrazovanju, on ce da kupi nalepnicu na kojoj pise ‘Doktorat’ zalepi je na celo i okaci ‘ruski biljet’ u kancelariju, … i samouvereno nastavi kroz zivot, dok mu se svi smeju iza ledja, … kao da izvesni Nusic, Sterija i Domanovic, za koje ‘Doktor’ ocigledno nikada nije cuo … nikada nisu ziveli medju nama?

  2. „Finansista“ održao predavanje? Počasni doktorat? Ja sam bio ubeđen da su nam rusi prijatelji. Kakav cirkus. Ne prestaje. Pitajte ministra da vam priča o svom diplomskom. Ne verujem da zna i temu.

  3. Jorgovanka je jedina zena na svetu koja moze da se pohvali da joj je vozac postao doktor nauka. Cak moze da tvrdi da ga je ona inspirisala.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.