Ministar Đorđević – počasni doktor nauka Moskovskog univerziteta

Prvi u Vladi Srbije i drugi srpski političar posle Vučića koji je dobio priznanje

Ostavite komentar


  1. Sta god iko imao protiv VKV magistra keramicarskh nauka i diplomiranog sofera Jorgovanke Tabakkvic, covek je makar malo iskren u celoj situaciji.
    Za razliku od njegovog kolege Idijota iz MUPa, kome je neko morao da falsifikuje ceo doktorat ne bi li dobio titulu koja izgleda uverljivije, Doktor-Sofer-Keramicar je dobio pocasnu politicko-naucnu titulu na poklon od Rusije. Bas kao i polupismeni Bogoljub decenijama pre njega. Kao i Bogoljub, ni on ne kapira farsu koju je sebi napravio. Tele sa psecom ogrlicom oko vrata ne postaje pas! Postaje sopstvena karikatura.
    Umesto da se kao i svaki neobrazovani poltron zeljan priznanja na mestu koje ne zasluzuje, malo stidi, sakriva i radi na svom obrazovanju, on ce da kupi nalepnicu na kojoj pise ‘Doktorat’ zalepi je na celo i okaci ‘ruski biljet’ u kancelariju, … i samouvereno nastavi kroz zivot, dok mu se svi smeju iza ledja, … kao da izvesni Nusic, Sterija i Domanovic, za koje ‘Doktor’ ocigledno nikada nije cuo … nikada nisu ziveli medju nama?

  2. „Finansista“ održao predavanje? Počasni doktorat? Ja sam bio ubeđen da su nam rusi prijatelji. Kakav cirkus. Ne prestaje. Pitajte ministra da vam priča o svom diplomskom. Ne verujem da zna i temu.

    1. Ajde da ne budemo preterano maliciozni, jer čovek deluje, onako… produhovljeno i stameno.

      1. Ima par tih konduktera i keramičara jako produhovljenih za svoje godine.

  3. Jorgovanka je jedina zena na svetu koja moze da se pohvali da joj je vozac postao doktor nauka. Cak moze da tvrdi da ga je ona inspirisala.

  4. Zasluzio je pocasni Doktorat ,a ja Bix mu urucio I Medalju ! Jer ovo Kako politicke mafija 29 godina drzi ovaj narod pokoren je za Medalju ! # za ovaj narod nema Nade ,ko hoce da robuje neka ostane u Srbiji ( Demostracije as svode Na ,setnje,, jer lazna opozicija je deo Rezima I nezeli promene ,Ali posebno je pitanjima sto je narod letargican sada je u pitanju revolt premature rezimu ? Globalno je narod medjusobno agresivan ,Ali prema politickoj mafiji ne ::)) nevredi gubiti vreme ( Jos te proglase ludim sto si protiv sistema ) a lud I jesam sto Sam Sam od 2000 do 2019 potrosio 19godina svog zivota smenjujuci politicke mafiji ,koju narod defacto voli !!

  5. Eto vam Rusije , i kurti i murti titule samo dok isti poslušno kevću. Tamo je tradicija još od Staljina da razni poslušnici keramičari i šoferi dobijaju doktorske titule. Svi ostali neposlušnici u Rusiji mogu biti doktori iza Urala, u nekom gulagu.

  6. Ej VOZACA, malo jaca. Vozio do Moskve i posto POCASNI DOKTOR MOSKOVSKOG UNIVERZITETA. Kakav gubitak kontakta sa mozgom onoga koji je ovo isposlovao. Sprdnja sa celokupnim univerziteskim radom, edukacijom, obrazovanjem mladih ljudi, koji se poducavaju da se do znanja dolazi ucenjem, a priznanja primenom naucenog. Sto naravno nevazi za DRAJVERA, jer on je produkt dilersko-svercersko-falsifikatorskog-lopovskog sistema olicenog u Srpskoj radikalnoj stranci, a maskiranog u Srpskoj naprednoj stranci. Tipicno za konvertitstvo, koje oduvek ovde prodaju komunisti i njihovi sledbenici.

  7. Poštovani
    Imam mačka Srećka. Ako ste u mogućnosti da mu udelite neki počasni doktorat doktorata. Garantujem za njega da mu je koeficijent inteligencuje duplo veći od dotičnog.

  8. Zasluge u sferi odbrane su kupovina mig -ova u delovima! Doktorat vredi svaku rublju, dolar…

  9. Da li da nam bude utesno sto ima jos neka zemlja koja deli doktorate kao pohvalnice na takmicenju u rumbi?!? Nego oni makar to odmah dele bez da se teosi papir na falsifikovanje i lopovluk… u tom smislu su „napredniji“ od nas… mi smo tu i dalje birokrate.

  10. Državni sekretar mu je kupac diplome i to u Nišu. Da se proveriti datum,, diplomiranje,,. Ne mislite valjda, da će uzeti školovane ljude.

  11. Ha ha ha, pa ovo je tragi komedija. Od „bolida“ do „doktora nauka“ u deset koraka, koja mu je specijalnost, „finansista“ kako voli sebe da predstavlja.

  12. Sve neki doktori iz SNS-a..polovina njih ne zna ni tablicu mnozenja odgovorno tvrdim.

  13. Ovaj covek na slici je jedini iz generacije 1988 – VI Beogradske gimnazije propao na prijemnom za ETF i upisao naknadno vanredne studije 1989 sa kojih je vec u februaru 1990 pobegao i otisao da vozi u Malom Mokrom Lugu kupus i krastavce. Kasnje je vozio oTabakeru i evo danas doktor nauka, zar to nije praksa svih istaknutih clanova sns kartela.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.