N1: Zatvoren Belekspo centar iako su građani dobili poziv za vakcinaciju 1Foto: Beoinfo

Više desetina građana koji su za danas dobili poziv za vakcinaciju protiv korona virusa u novobeogradskom Belekspo centru, zateklo je jutros zatvorena vrata, javila je Televizija N1.

Jedan Beograđanin sa kojim je ekipa TV N1 razgovarala ispred Belekspo centra, objasnio je da je došao sa majkom koja je preko eUprave dobila poziv da danas u 10:05 dođe na vakcinaciju.

„Međutim, nema nikoga unutra i ne znamo šta je razlog. Niko nas nije obavestio. Imamo imejl u kom jasno piše da treba da se dođe danas u 10″05“, rekao je on i dodao da ne zna kome sada da se obrati, niti gde dalje da ide.

Reporterka N1 kaže da je jutros, za četrdesetak minuta ispred Belekspocentra, videla više desetina građana koji su došli sa pozivom za vakcinaciju, a koji su zatekli zatvorena vrata.

Vlada Srbije je pre nekoliko dana najavila da će se proces vakcinacije u Srbiji odvijati po unapred utvrđenom planu, bez prekida i tokom dvodnevnog praznika Dana državnosti.

Direktor punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je da se od sutra nastavljaju revakcinacija i vakcinacija na Beogradskom sajmu, kao i Belekspo centru na Novom Beogradu.

Premijerka Srbije negirala je da je za danas bila planirana vakcinacija u Belekspo centru na Novom Beogradu i optužila televiziju N1 da je svesno lagala o tome da bi ugrozila proces vakcinacije i da bi srušila imidž Srbije u inostranstvu.

Za danas nije ni bila planirana vakcinacija u Belekspo centru na Novom Beogradu, niti su građanima upućivani pozivi da danas dođu da prime vakcinu na toj lokaciji, rekli su za N1 u Kancelariji za eUpravu. Kako su objasnili, građani su danas prvu dozu vakcine primali samo u domovima zdravlja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “N1: Zatvoren Belekspo centar iako su građani dobili poziv za vakcinaciju”

  1. Sada se kaktus kerebeči na konfetenciji za štampu i lažima pokušava da ubedi građane da nije ono što jeste.

  2. Neznam koliko je tacno to sto ste preneli ,a veruje vam
    Radi istine morate da pokazete snimak ,jer pred Vlade kaze na vanrednoj konferenciji da je.laz

  3. Dajte podatke ko je vakcinisan u Srbiji,trebalo bi da se poklapa sa brojem koji se saopstava….bice kao sa brojem obolelih i umrlih …blago onom ko njima bilo sta veruje….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.