Obavezna samoizolacija za građane Crne Gore koji ulaze u Srbiju 1Foto: EPA-EFE/ VALDA KALNINA (Ilustracija)

Vlada Srbije je, na osnovu procene trenutne epidemiološke situacije u regionu, donela odluku koja se odnosi na ulazak građana Crne Gore u našu zemlju.

Svim građanima Republike Crne Gore, koji ulaze u Republiku Srbiju, određuje se obavezna mera samoizolacije u trajanju od 14 dana.

Ova lica u obavezi su da pri ulasku u zemlju prijave adresu na kojoj će boraviti naredne dve nedelje, kako bi nadležni organi mogli da kontrolišu poštovanje izrečene mere.

„Vlada Republike Srbije nastaviće sa najvećom pažnjom da prati razvoj epidemiološke situacije izazvane korona virusom kako u zemlji tako i u regionu. Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju mera i budu odgovorni prema sebi i drugima“ – navodi se u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Obavezna samoizolacija za građane Crne Gore koji ulaze u Srbiju”

  1. opet stativa. Treba kao i u Qataru da se par hotela odredi za taj prinudni karantin, da se pri ulasku odmah sprovedu pod zastitnim merama, dan boravka 100 Eura, zabranjen izlazak iz sobe, hrana se dotura i tretiraju se kao da su zarazeni. i to unapred da se prijave i uplate. Eto para u Budzetu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.