Palma pozvao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na poligraf 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Šef poslaničke grupe Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković pozvao je danas predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, potpredsednicu te stranke Mariniku Tepić i „zaštićenog svedoka Đilasove partije Branislava Radosavljevića“ da idu na poligraf povodom tvrdnji SSP o podvođenju maloletnica u Jagodini.

„Neka oni kažu sve za šta me napadaju, poligrafista sastavi ta pitanja, posle njih idem ja i ukoliko neko od nas ne prođe na poligrafu, da potpiše da ide odmah u zatvor“, rekao je Marković tokom rasprave o predloženom rebalansu budžeta.

Marković je rekao da su na konferenciji za novinare SSP iznete najveće laži o njemu „koje su ikada mogle da izađu iz usta nekih ljudi“.

On je rekao da se 400 žena iz Jagodine dobrovoljno prijavilo da tuži Mariniku Tepić da dokaže tvrdnje koje je iznela o načinu zapošljavanja žena u tom gradu i podvođenju maloletnica.

Marković je rekao da to što je Tepić pričala mora da se dokaže, koja su lica u pitanju, gde se to desilo, pa tek onda da se podigne krivična prijava.

„Pozivam nadležne organe da rade po zakonu i ako se desi da se dokaže to što laže zaštićeni svedok i radnica milijarderske partije Dragana Đilasa, da idem u zatvor ili ja ili ona”, rekao je Marković.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Palma pozvao Dragana Đilasa i Mariniku Tepić na poligraf”

  1. Nemojte vi Markovicu da zovete nikoga ni nasta. Sto ste zvali zvali ste. Ostavite napokon na miru Tuzilastvo i drzavne institucije da rade svoj posao. Sto vise larmate po medijima to vas sve vise gura u glib.

  2. Samo nezavisno pravosuđe je nadležno za bilo kakav tok suđenja.Lokalni sherifi neka zaborave na drcne ulicarske dosetke.

  3. Palma, kauboju, nisi na Divljem Zapadu. Ne radi se to tako. Sačekaj šta imaju da kažu sud i policija. Ali, ne jagodinski sud, nego republički. Ko si ti da bilo koga pozivaš na poligraf?! I manite se više tog Vučićevog poligrafa.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.