Radojičić: Projekat "Tiršova 2" sporije od očekivanog 1Foto: www.tirsova.rs

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je večeras da bi izgradnja dečje bolnice „Tiršova 2“ mogla da počne krajem ove ili početkom sledeće godine.

Projekat izgradnje „Tiršove 2“ napreduje sporije od mojih očekivanja, a u ovom trenutku završena je studija izvodljivosti, dok urbanistički projekat čeka odobrenje planske komisije, rekao je Radojičić u Beogradskoj hronici.

U narednom periodu, najavio je on, raspisaćemo tender za uređenje prostora na kojem će biti izgrađena bolnica, kao i za rušenje postojećih objekaka na tom prostoru.

Tu je i tender za projektnu dokumentaciju, kao i građevinska dozvola. Očekujem da će krajem ove ili početkom sledeće godine početi radovi na izgradnji, posle čega ćemo imati modernu bolnicu na oko 30.000 kvadratnih metara, rekao je Radojičić, prenosi Beoinfo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Radojičić: Projekat „Tiršova 2“ sporije od očekivanog”

  1. Alo, bre, Radojičiću! Jeli ti to NAMERNO štetiš Vučićevoj izbornoj kampanji? Kako si mogao da kažeš da nešto tako važno kao izgradnja Dečije klinike Tiršova 2 kasni? AV i svi drugi ministri se „ubiše“ dokazivajući da se gradi na veliko, da se rokovi poštuju, sve će biti tip-top i pre rokova, pare za nove investicije su, licitiranjem, već dostigle sumu od 9 milijardi evra, sada samo još Vučić treba da zaokruži cifru na 10 milijardi -a ti tako njemu podmećeš nogu!
    Ako se zaista kasni sa Tiršovom 2, zašto nisi naučio od AV i njegovih da si trebao da dovedeš desetine majstora da za fotografisanje kao da rade kliniku? A posle slikanja mogao si da ih pošalješ kućama. To bi bio pravi marketinški potez u korist SNS-a a ne tvoje žalopojke! Sam znaš da se vi uoči svakih izbora rastričite i gradite, asfaltirate, kopate, rušite (kao npr. Savamalu!) itd. samo do izbora -a posle kud koji mili moji! Jasno?

  2. A, kad ste izabrani za gradonacelnika rekli ste da je u gradskom budzetu.obezbedili 56 miliona evra za pocetak gradnje decije bolnice. Gde ste potrosili te pare, i kome ste dozvolili da nenamenski trosi pare namenjene boljem lecenju dece. Prodali ste svoju profesiju, cast i postenje za malo lude vlasti, koja i Vas verovatno izludjuje.
    Svi koji su uzeli novac namenjen lecenju dece, treba da budu sudjeni i osudjeni na dozivotne kazne.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.