Radovanović: Okupljanjem SNS u Nišu kao da je neko želeo da pogorša situaciju 1 Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Epidemiolog Zoran Radovanović ocenio je da okupljanje Srpske napredne stranke u hali Čair u Nišu, kojem je prisustvovalo oko 6.000 ljudi izgleda kao da je neko želeo da pogorša situaciju i napuni bolnice, objavile su danas Južne vesti.

Radovanović je istakao da je vakcinacija potpuno podbacila i da će nizak broj imunizovanih, uz nepoštovanje mera doprineti novom talasu.

On je rekao da nije bilo dovoljno samo nabaviti vakcine, već i angažovati psihologe i medijske stručnjake da mladima na „njihovim medijima“ pošalju poruku.

„Stručnjaci za medije morali su da izađu sa idejom kako im pristupiti, koje društvene mreže oni koriste, koja vrsta poruka bi bila najefektnija, da se koriste svetska iskustva. Međutim to je potpuno zatajilo, niko se time nije bavio“, rekao je Radovanović.

On je dodao da u Zavodima za javno zdravlje postoji odsek za promociju zdravlja, ali da „oni ništa nisu promivisali – neki se satiru od posla, a neki ne rade“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Radovanović: Okupljanjem SNS u Nišu kao da je neko želeo da pogorša situaciju”

  1. Ti si se citavo vreme satiro od posla.Nista ti nije valjalo citavo vreme pandemije samo kritike i kritike.Sta si ti uradio da promovises vakcinaciju posto vi iz opozicije sve znate.

  2. A kada su letos bile demonstracije i kada je „profesor “ išao na ekološku ustanak onda je korona mirovala?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.