"Rujnom zorom" počela sa radom Gradska televizija u Crnoj Gori 1Gradonačelnik Podgorice u programu Gradske TV Foto: gradski.me

Gradska televizija, najmodernija TV kuća u Crnoj Gori, počela je da emituje program jutros u 6 i 30, emisijom „Rujna zora“.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković bio je gost prve emisije a zatim su uslijedile Vijesti sa najvažnijim informacijama iz Podgorice, Crne Gore, regiona i sveta.
Aktuelnosti i priče iz Podgorice gledaoci će moći da prate u emisiji „Lice Podgorice“ svakog radnog dana u terminu od 17 do 18 sati dok će od 19 sati na programu biti Dnevnik.

Gradska TV imaće dnevno sedam sati sopstvene produkcije, a gledaoce Gradske TV očekuje bogat dokumentarni, kulturni i dječiji program, serije i filmovi.
Sva tri kablovska operatera u zemlji prenosiće program Gradske televizije – M-tel, Telemach i Telekom na broju sedam.

Gradska TV fukncioniše kao deo preduzeća Lokalni javni emiter RTV Podgorica d.o.o, a njegov dio su i Gradski radio (103 MHz) i Gradski portal (gradski.me)
Gradska TV objavljivaće sadržaj i na svom Jutjub kanalu, a tu su i profili na društvenim mrežama Instagram, Tviter i Fejsbuk.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “„Rujnom zorom“ počela sa radom Gradska televizija u Crnoj Gori”

  1. Kako da
    nađem taj program? Nemam kablovsku ni satelitsku
    već klasično 5-6 programa domaćih

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.