U Požarevcu nagrađeni javni radnici, policajci i vatrogasci 1Foto: sattelevizija.com

U svečanoj sali požarevačkog Načelstva dodeljene su nagrade zaposlenima u javnim ustanovama koji su se istakli na radnim zadacima kao i za radnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Republičkog sektora za vanredne situacije Grada Požarevca.

Priznanja je uručio Aleksandar Simonović načelnik Gradske uprave Požarevac.

Po njegovim rečima rečima sve je bilo podređeno pandemiji korona virusa te su svi rezultati pali u drugi plan jer je snaga neprijetelja bila i ostala izuzetno velika. Načelnik se posebno zahvalio onima koji su radili i u vreme policijskog časa.

Nagrađeni su zaposleni u javnim ustanovama koji su se istakli u radnim zadacima Zlatan Milivojević zaposlenom u Hitnoj pomoći, Zoran Lukić radnik JP “Toplifikacija”, Jelena Šukljević zaposlenau Predškolskoj ustanovi “Ljubica Vrebalov” i Ivana Lazić radnica Gradske uprave Požarevac.

Nagrade su dobili i radnici Ministarstva unutrašnjih poslova Jasmina Stanković mlađa inspektorka za upravne poslove u Policijskoj upravi Požarevac, Vojislav Milenković saobraćajni policajac, Saša Đokić vođi sektora u Policijskoj ispostavi Požarevac, Nenad Pajić šef odseka privrednog kriminala u Požarevcu i Zvonko Novaković vodnik prve klase Vatrogasno-spasilačkog bataljona u Požarevcu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.