UO RTS: 14. prijavljenih ispunjava uslove konkursa za generalnog direktora 1Foto: D. Majstorović

Upravni odbor Radio-televizije Srbije danas je na sedici otvorenoj za javost razmotrio prijave kandidata za generalnog direktora RTS-a i konstatovao da 14 prijavljenih ispunjavaju formalno-pravne uslove iz konkursa.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

9 reagovanja na “UO RTS: 14. prijavljenih ispunjava uslove konkursa za generalnog direktora”

 1. Ovde se moze reci da samo Miodrag Popov ima potencijal, mada je i Palikuca dugogodisnji novinar iz kuce.

  • Zašto mora da bude novinar? Novinari su inteligentniji od montažera, snimatelja, reditelja, producenta, šta li? Ili su obrazovaniji? Kako su neke zanatlije onda postale ministri? Nisu sigurno bili novinari pre toga. Još je Tijanić govorio da cela Srbija nema više od 15 dobrih novinara i to kad se nategne. I Bujošević je novinar, pa kako vodi RTS? Gde piše i ko garantuje da novinar zna da upravlja tehnološkim gigantom?

 2. Molim da mi neko objasni kako to „formalno – pravno“ neko zadovoljava uslove konkursa ako po sili zakona MORA u penziju. Bolje receno morao je jos pre dve godine!

  • Profesorka@
   Da je samo Bujosevic?
   Doktorka Macura ( Bulevar Aleksandra Vucica ), Zika Sarenica ,direktori Namenske inddustrine……..nasttavite niz

 3. Bujosevic je starosni penzioner i ne dolazi u obzir ni da se prijavi. Jer onda mogu i maloletnici, stranci ili poslovno nesposobna lica. Smesno i tuzno i vrlo protivzakonito.
  Ilegalno je v.d. i pre toga je bio ilegalno bio direktor, od onog dana kada je napunio 65, pre 2 godine. Zakon o radu je vrlo precizan, penzionisanje je OBAVEZNO, a posle covek moze privatno, na ugovor

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.