Drugi krug nagradne igre Uzmi račun i pobedi počinje 23. januara 1Foto: Pixabay/sabinevanerp

Drugi krug igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ u kojoj građani šalju fiskalne račune počinje 23. januara, a nagrade su šest stanova u Beogradu i 30 automobila „Fijat 500 L“, najavljeno je danas iz Vlade Srbije.

U svakom izvlačenju dobitnika od 23. januara do 27. februara, u direktnom prenosu subotom na prvom programu RTS-a, biće dodeljeno po pet automobila Fijat 500 L i po jedan stan u Beogradu.

Kako je saopšteno, u prvih pet izvlačenja nagrada je stan u naselju Zemunske kapije dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, a na drugoj strani „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Slanje koverata je besplatno, a sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i konkurišu za nagrade.

Sve informacije o nagradnoj igri građani moguće je pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari