Er Srbija uvodi nove letove do Ciriha, Frankfurta i Berlina 1Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Kompanija Er Srbija najavila je danas da će povećati nedeljni broj letova do Ciriha, Frankfurta i Berlina tokom leta, zbog povećane potražnje.

Dodatni letovi do Ciriha počeće u junu, a do Frankfurta i Berlina 1. avgusta.

Er Srbija će tokom juna leteti do Ciriha do dva puta dnevno, dok će sredinom leta obavljati i do tri leta dnevno, a od avgusta leteće 10 puta nedeljno do Frankfurta i Berlina.

Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit istakao je da su destinacije u Švajcarskoj i Nemačkoj izuzetno važne, pre svega zbog velikog broja srpskih državljana koji žive i rade u tim zemljama, ali i zbog poslovnih ljudi i turista.

„Mi pomno pratimo sve što se tiče ukidanja ili produžavanja ograničenja u putovanjima na svim destinacijama do kojih letimo, i u skladu sa promenama dalje ćemo prilagodjavati naš red letenja“, rekao je Nejsmit.

Srpska nacionalna avio-kompanija je istakla da sa planiranih ukupno 20 letova nedeljno ostaje glavni prevoznik koji će povezivati region sa Frankfurtom i Berlinom tokom narednih meseci.

Planirano je da Er Srbija od 15. juna, postepeno obnovi saobraćaj iz Beograda do većeg broja destinacija, a od 16. juna počeće obnova letova iz Niša i 30. juna iz Kraljeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari