Generalni direktor pirotskog Tigra A.D. na Kopaonik biznis forumu 1Foto: Zoran Panić / Sa prošlog Kopaonik biznis foruma

Generalni direktor kompanije “Tigar a.d.“ iz Pirota Vladimir Ilić učesnik je ovogodišnjeg 25. jubilarnog ’’Kopaonik biznis foruma’’ koji je ove godine okupio više od 1000 učesnika, saopštila je danas ova kompanija.

U saopštenju se navodi da je Vladimir Ilić tokom trećeg dana ’’Kopaonik biznis foruma’’ rekao je da je u fokusu razgovara i od značaja za ’’Tigar’’ tema  o restrukturiranju državnih preduzeća o čemu je govorio državni sekretar Ministarstva privrede Milun Trivunac. Na panelu o restrukturiranju državnih preduzeća na kome su navedeni najbolji primeri privatizacije zaključeno je da država imala uspeha u tom procesu što je je prema rečima generalnog direktora Ilića ohrabrujuće i za kompaniju Tigar a.d. u godinama koje dolaze,dodaje se u saopštenju.

Na Forumu učestvuju i brojni ministri Vlade Srbije kao i specijalni gosti i predavači.

Ovogodišnji “Kopaonik biznis forum “ prvi put će trajati četiri dana, od 4. do 7. marta, a centralna tema je – „Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari