Gorenje: Bobinac potpredsednik Hisense 1Foto: EPA ANTONIO BAT

Upravni odbor kompanije Hisense Group imenovao je predsednika Upravnog odbora kompanije Gorenje Franju Bobinca za potpredsednika za marketing kompanije Hisense International.

Bobinac će ostati na čelu Upravnog odbora kompanije Gorenje, ali će uz to biti zadužen i za globalni marketing u kompaniji Hisense International, korporaciji koja pokriva sve međunarodne aktivnosti Hisense Group, navodi se u saopštenju Grupe.

Posle uspešnog preuzimanja kompanije Gorenje od međunarodnog ogranka jednog od najvećih kineskih proizvođača elektronike i kućnih uređaja, kompanije Hisense, upravni odbor novog vlasnika je već preduzeo korake da integriše proizvođača kućnih uređaja u svoju globalnu porodicu koja ima 75.000 zaposlenih.

Bobinac će, kao potpredsednik zadužen za globalni marketing, nadgledati marketinške aktivnosti kompanije Hisense International širom sveta i koristiće svoje znanje i iskustvo da uskladi marketinške strategije i aktivnosti svih brendova u okviru novog portfolija brendova Hisense Group, ističe se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari