Hotel Nais: Putarina od Niša do hotela i nazad nije 1.860 već 30 dinara, ali ne preko iste rampe 1Foto: Dejana Majstorović

Menadžment hotela „Nais“ saopštio je da putarina iz Niša do tog hotela i povratak u Niš iznosi 30 dinara, pod uslovom da se, kako su naveli, iz Niša prođe na jednu naplatnu rampu a mora da se vrati na drugu naplatnu rampu.

Hotel „Nais“ koji je lociran na auto-putu blizu Niša, kako je navedeno, na taj način je demantovao navode pojedinih medija da će zbog primene novog sistema naplate putarine, put od Niša do hotele i nazad, koštati vozače 1.860 dinara.

U saopštenju se navodi da po novom sistemu naplate putarine na ulazu u Niš postoje četiri naplatne rampe, Niš-Sever, Niš-Jug, Niš-Istok i Niš-Malča. Dodaje se da građani Niša koji imaju kartice za besplatan prolazak kroz rampe oko Niša, neće plaćati odlazak do hotela.

„Zbog zatvorenog sistema naplate putarine gradjanin koji autom ide iz Niša, kada prodje na jednu rampu, mora da se vrati u Niš kroz drugu rampu. Novinar je platio 1.860 dinara zato što ga je verovatno sistem prepoznao kao nekoga ko želi da naruši taj zatvoreni sistem naplate putarine jer je prošao i vratio se na istu rampu“, navodi se u saopštenju hotela.

Oni su podsetili da se do hotela može stići i Čamurlijskim putem, a ne samo auto-putem Niš-Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari