Hotel Nais: Putarina od Niša do hotela i nazad nije 1.860 već 30 dinara, ali ne preko iste rampe

Ostavite komentar


  1. Hotel nais bi morao biti u zoni bez plaćanja za sve one koji su u krugu NI .
    Drugo pitanje je, zašto se oslobađa čovek, a ne vozilo. Ako sam dobro razumeo, svaki clan moje porodice mora da ima karticu

    1. Kako LAŽU ovo

      novinari, pa to je nemoguće . I onda traže slobodu medija … A bilo koje ,, Novine, štampu “ da čitate naslov nema nikakve veze sa tekstom !!!

    2. A ko vozi ,, vozilo “ Čovek ili vozilo se samo vozi ( na baterije, robot) Jel ?…

    3. žive roditelji, porodice njihove dece, recimo 10 člana familije, imaju samo 5 vozila, a vozačke dozvole imaju njih osmoro, pa ako svako od njih popuni zahtev za svako od tih pet vozila, onda će onaj kome su dodelili posao štampanja propusnica lepo zaraditi samo od te porodice pošto se ne štampa propusnica za vozilo, nego na ime vozača za određeno vozilo. Za ovu familiju to znači 40 odštampanih propusnica.
      Napravili su haos postavljanjem naplatnih rampi na teritoriji grada. Zbog čega bi novosađani korišćenje auto puta kroz Niš plaćali, a kroz Beograad ne? Ovim treba da se pohvali ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture i da nam pojasni zbog čega Grad Beograd ne plaća Putevima Srbije putarinu za Beograđane, a Grad Niš će morati za Nišlije da plaća putarinu Putevima Srbije, ako su istinite glasine? Da li je, ako su istinite te glasine, ovo direktna pljačka od strane republičkog javnog preduzeća niškog budžeta dok se štiti beogradska kasa? Ono što se prmenjuje u Beogradu moralo bi da se primeni i u Nišu.

  2. Ne razumem, nadam se ne samo ja, ovo izričito određivanje ……“mora da se vrati u Niš kroz drugu rampu“. Šta to znači i kako to? Koji mudrac je smislio takvu opciju i taj sistem? Ući ću na auto-put gde hoću i, isto tako, izaćiću gde hoću i ko ima prava da mi to ograničava i da me šalje na nekakve „druge“ rampe? Možda bi mogao neko da objasni o čemu je ovde reč.

    1. Upravo tako ! Treba da kruzim oko Niša i tražim naplatne rampe , zbog neke nepismene budale koja je završila sega – mega

    2. To preduzeće je pod kapom ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture, što znači da je na čelu saveta mudraca ministarka Mihajlović, zatim džavni sekretar, pa Drobnjak, a onda ekipa službenika Puteva Srbije kojima je bio posao da osmisle kako će naplata funkcionisati.

  3. Ne zalim Nislije ni najmanje. Oteli su im aerodrom, a oni nisu ni prstom mrdnuli. Sada se dogadja ovo sa naplatnim rampama. U normalnim drustvima bi svaka vlast zbog ovoga posle izbora bila na nivou statisticke greske. Medjutim, siguran sam da ce u Nisu SNS imati bez problema preko 50% glasova. Jos dugo ce oni moci tako

    1. Apsolutno ste u pravu. Nalžalost ja sam iz Niša i delim Vaše mišljenje.

      1. Potpuno se slažem sa Vama. Ja sam iz Niske banje. I tamo kukaju a SNS ce dobiti i ove god. izbore. A nas predsednik Nisa nesme ni da susne. Mali mis. Tako nam i treba

  4. Eeee (Jovanjica stil), ako zatvore podvožnjak kako će putnici koji idu prema jugu da svraćaju u Nais? A Vučić bio na otvaranju. Mutno.

    1. To nije istina, u HR udjes na autoput i na istoj rampi plagi se neki simbolican iznos.

  5. Ako posle ovog skandaloznog postavljanja naplatnih rampi u Nišu, ovdašnji građani opet glasaju za ovu nevlast, onda nam stvarno nema pomoći. Zaslužujemo i gore stvari, samo jedna po jedna, a desiće se sigurno….

  6. Da, da, da, pametnjakovići iz „Nais“-a vaši gosti i klijenti će biti oduševljeni mogućnošću da koriste, umesto autoputa, tzv Ćamurlijski put pogotovo stranci i ostali koji nisu sa te vaše teritorije!? Mudro, nema šta? Postoji li neko ko će raznoraznim papazjanijama i brljotinama da stane na kraj i da ne zagorčava i onako gorak život građanima? Zašto ćute građani Niša i zašto su ćutali do sada dok su se gradile te famozne rampe? Šta, daće im nekakve propusnice i oni su svi „hepy“, a što će morati da čekaju i gube vreme u kolonama (izlaz – ulaz) nema veze, jel’ tako? Čudan smo mi soj ljudi da čudniji ne može biti.

  7. U normalnim državama kupiš vinjetu i isključiš se gde hoćeš, kad hoces i koliko hoćeš ali mi nismo normalni

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.