Kroz Prokop dnevno 195 vozova 1

Od danas je i zvanično obustavljen železnički saobraćaj u Glavnoj železničkoj stanici Beograd, kao i na području kompleksa stanice Beograd.

Za sve vozove u međunarodnom i unutrašnjem putničkom železničkog saobraćaju polazna i dolazna stanica stanica Beograd Centar je u Prokopu, saopšteno je iz Železnica Srbije. Dva para međunarodnih vozova, koji saobraćaju između Beograda i Bara od 16.juna već su preusmereni u železničku stanicu Topčider.

Od danas stanici Beograd Centar dnevno će saobraćati 195 vozova, i to: 16 međunarodnih, 56 lokalnih i daljinskih, 90 vozova na lini BG Voza između Batajnice i Ovče i 33 voza na liniji BG Voza između Beograd Centra i Resnika. Po prvi put vozovi će saobraćati između Vršca i centra Beograda, a biće po pet polazaka dnevno. Kako ističu u Železnicama Srbije i železnička stanica „Vukov spomenik“ u potpunosti je pripremljena da od danas kroz nju dnevno prolazi 100 vozova, i to: 90 vozova na liniji BG Voza Batajnica – Ovča i 10 vozova na relaciji Beograd Centar – Vršac.

    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari