MK Group investira 500 miliona evra u region 1Foto: MK grupa

U skladu sa svojom strateškom opredeljenošću, kompanija MK Group nastavlja da ulaže u sektore agrara, bankarstva i turizma u jugoistočnoj Evropi i planira da u narednih 5 godina dodatno investira 500 miliona evra u ove oblasti, saopšteno je na proslavi 35 godina poslovanja.

“Kada smo osnivali MK Group imali smo troje zaposlenih, a sada taj broj iznosi 7.000 ljudi. Svi oni zaslužni su za uspeh koji smo postigli, za sve prilike i šanse koje su pretvorene u uspešne rezultate”, istakao je Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group i dodao da je jedan od najvećih uspeha u minulom radu činjenica da je tokom svih 35 godina kompanija ostala pouzdan partner.

“Naša kompanija je tokom 35 godina poslovanja ostala pouzdan oslonac za svoje zaposlene, saradnike, partnere ali iznad svega za 74 lokalne zajednice u kojima radi. Upravo zahvaljujući ovakvom pristupu jedna domaća kompanija postala je regionalni lider u agraru, bankarstvu i turuzmu, na šta, složićete se, svi možemo da budemo ponosni”, zaključio je Kostić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari