“Ne damo niški aerodrom” 20. aprila odgovara na Fejsbuku 1

Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Jovanović će pisanim putem odgovarati sat vremena na sve što građane interesuje o niškom aerodromu i preuzimanju od strane države.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana. Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

Postavite pitanje Inicijativi Ne damo niški aerodromOvonedeljni Danasov #IntervjuNaMrezi održava se u petak 20. aprila…

Gepostet von Danas am Dienstag, 17. April 2018

Gosti Danasovog “Intervjua na mreži” do sada su bili Aleksandar Šapić, Dragan Šutanovac, Vladimir Pavićević, Vuk Jeremić, Borko Stefanović, Ksenija Radovanović iz Inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“, Čedomir Jovanović, Dragan Đilas, Vjerica Radeta, Boško Obradović, Saša Janković, Anita Mitić, Zoran Stojiljković, kao lekari i potrošačka udruženja.

Ogovarali su i ministri Vladan Vukosavljević, Branko Ružić, Slavica Đukić Dejanonović i poverenik Rodoljub Šabić, zaštitnik građana Zoran Pašalić, kao i Aja Jung. Između ostalih su gosti bili i glavni urednik Danasa Dragoljub Petrović i ekipa “Njuz.neta”.