Niš: Produžen rok konkursa za odgovorno upravljanje finansijama 1Foto: Pixabay/Adam Radosavljevic

Rok za predaju predloga projekta organizacija civilnog društva (OCD) na javni konkurs „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama“, produžen je do 6. maja, saopšteno je danas na sajtu grada Niša.

Organizacije civilnog društva sa područja  Srbije mogu da dostave predloge projekata u oblasti podsticaja razvoja društva zasnovanog na znanju i inovacijama, sa posebnim osvrtom na mlade, zaštitu životne sredine, ekonomskog osnaživanja žena, borbe protiv nasilja i rodne ravnopravnosti, podrške ruralnom razvoju.

Iznosi sredstava za odobrene projekte iznose od 5.000 do 25.000 dolara, a dužina trajanja svakog projekta može biti od šest do devet meseci. Izabrane projekte je potrebno realizovati na području grada Niša od septembra 2020. do juna 2021. godine.

Dokumentacija za prijavu na javni konkurs se može preuzeti slanjem zahteva sa nazivom zainteresovane organizacije na imejl: projects@gu.ni.rs.

Sve potrebne informacije i elektronska verzijacelog paketa prijavne dokumentacije može se naći i na zvaničnoj internet prezentaciji grada Niša – www.ni.rs i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte Grada Niša www.investnis.rs.

Konkurs organizuje grad Niš u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari