Foto:Cargo

Na licu mesta nalazi se i Pauk služba, koja je već organizovano čekala vozilo člana Udruženja kako bi bilo nelegalno odneto, a zatim i protivzakonito zadržano na Parking servisu.

Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić je izjavio da je ovo samo još jedan vid pritiska na CarGo I institucije nakon jučerašnjeg protesta taksista i njihovih zahteva da se ugasi CarGo.

„Ovo je zaista nečuveno. Nasilje nije rešenje. Beograd treba da bude grad mira i dijaloga, a ne nelegalnog oduzimanja vozila na ulicama. Kakva se poruka šalje građanima koji samo pošteno žele da rade svoj posao, ljudima koji žele da dobiju pomoć na putu, svima nama koji želimo da živimo u normalnoj atmosferi”, upitao je Vučić.

Iz CarGo ističu da je ovo šesti pokušaj oduzimanja vozila, a da je do sada policija oduzela četiri vozila člana Udruženja, a da ih još uvek nij e vratila iako nema zakonsko pravo da ih drži. 

Ističemo da su taksisti ti koji vode institucije, što su pokazali i nedavnim nasilnim upadom u saobraćajnu inspekciju, kažu u CarGo.

“NJihova samovolja ne sme da vlada ulicama Beograda. Oni pritiskaju institucije, ucenjuju i prete i neće stati dok se ne ugasi CarGo”, istakao je Vučić.

Povezani tekstovi