Predstavljena platforma za povezivanje Horeca sektora 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Kako bi se ceo ugostiteljski sektor povezao na jednom mestu kompanija Koka kola je osmislila platformu „Horeca zajednica“ na kojoj će svi moći da razmenjuju iskustva i znanja, ali i lakše dođu do posla.

„Platforma nudi razmenu znanja i prijavljivanje na otvorene pozicije. Namenjena je menadžerima, konobarima, ali i mladima koji žele da napreduju. Svako će moći da formira svoj profil, prati trendove, upoznaje se sa novim proizvodima, da postavlja oglase, diskutuje“, rekla je danas predstavljajući novu aplikaciju Bojana Nenadović, direktorka marketinga Coca Cola HBC Srbija.

Na ovoj platformi, kako bude zaživela, kako je rekla Nenadović, svako će moći da se predstavi budućim poslodavcima i da lakše dođe do zaposlenja, dok će kompanija u kojoj radi biti tu da pruži savete.

Na onlajn konferenciji „Horeca zajednica za novu budućnost“, vlasnici barova i restorana iz Srbije pričali su juče o tome koliko je teško uspeti u ovom poslu, šta sve mladi moraju da znaju i kako da se pripreme za posao, naročito u izazovnim vremenima, kakvo je ovo trenutno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari