Stefanović: Vojska doprinosi rastu BDP 1foto FoNet/MOD

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je ministar Nebojša Stefanović danas održao pripremni sastanak sa saradnicima za sednicu Saveta za koordinaciju aktivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda, kao i da je na sastanku razmatrana dinamika realizacije najvažnijih infrastrukturnih projekata u tom ministarstvu i Vojsci Srbije.

Stefanović je, kako se ističe u saopštenju, izrazio zadovoljstvo zbog dosadašnje realizacije, kao i planiranih aktivnosti za naredni period, koje utiču na rast bruto domaćeg proizvoda u Srbiji.

Na sastanku je istaknuto da su ključni doprinosi Ministarstva odbrane BDP naše zemlje upravo realizacija infrastrukturnih projekata i razvoj domaće namenske industrije.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu odbrane Branko Živanović, sekretar Ministarstva odbrane Milica Ćatić, pomoćnik ministra za materijalne resurse Nenad Miloradović, pomoćnik ministra za budžet i finansije Katarina Pavičić, načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić i načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari