Sutra izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" 1Jedno od predhodnih izvlačenja Foto: printscreen/rts

Prvo izvlačenje u novom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće održano sutra u 18 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio- televizije Srbije, saopšteno je danas iz Vlade Srbije.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju punoletni gradjani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poledjini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Tokom prvog izvlačenja dodeljuje se pet automobila „FIJAT 500L“ kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, a u studiju je trenutno u igri više od milion koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

Iz Vlade su podsetili da je nagradni fond nagradne igre ove godine mnogo veći nego prošle jer u dva kruga, prolećnom i jesenjem, gradjane koji budu slali račune i slipove očekuje 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila „FIJAT 500L“.

Sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Sutra izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“”

  1. Troškovi ove agradne igre su višestruko veći od efekata.
    Naravno, NALED, ko bi drugi !

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.