Telekom: Sad je jasno da vlasnici N1 nikad nisu ni želeli dogovor 1Foto: FoNet/Medija centar

Odgovor vlasnika N1 televizije, povodom ponude Telekoma Srbija, da emitujemo N1 kanal besplatno, dok traju pregovori oko postizanja konačnog rešenja, pokazuje da vlasnik N1 televizije, zapravo, nikada nije ni bio spreman na dogovor sa Telekomom Srbija, saopštili su iz ove kompanije.

„Na logičan poslovni predlog Telekoma Srbija da nam vlasnik N1 televizije dozvoli da besplatno emitujemo njegov kanal do postizanja konačnog dogovora, odgovor sa njihove strane je prekid pregovora. Podsećamo da smo predložili da N1 emitujemo u četiri puta više domaćinstava, nego što je to bio slučaj do 17. januara, iako nam je isti taj vlasnik isključio sve kanale, uključujući N1 i Sport klub kanale. Na ucene ne možemo i nećemo da pristajemo“, piše u saopštenju kompanije.

Da podsetimo, vlasnik N1 televizije Junajted grupa saopštila je danas da prekida pregovore sa Telekomom.

Ranije danas, generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk je rekao da će Telekom emitovati televiziju N1 ukoliko vlasnici dozvole da to bude besplatno.

Profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić smatra da se iza svega oko prigušivanja N1 u javnom medijskom prostoru nalazi – Aleksandar Vučić, i da on, sada pred izbore „potpuno razotkriva svoju pravu prirodu“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari