Turističkoj organizaciji Srbije prestižno priznanje na sajmu u Moskvi 1Foto: TOS

Turistička organizacija Srbije, na vodećem sajmu turizma MITT, Moskva osvojila je prestižnu nagradu za celokupan nastup izlagača.

Kako se navodi u saopšetnju TOS-a, na ovogodišnjem predstavljanju turističke ponude poseban akcenat stavljen je na promociju zdravstvenog turizma Srbije  što  pokazuje kolika zainteresovanost vlada na ruskom tržištu o ovom segmentu . U aprilu 2018. godine očekuje se studijska poseta velikog broja turoperatera ruskog tržišta koji će obići najjače destinacije u ponudi zdravstvenog turizma Srbije.

 U sklopu predstavljanja turističke privrede i turističkih organizacija iz naše zemlje održani su brojni sastanci kao i kontakti sa najtiražnijim medijima poput Komsomoljskaja pravda, National geographic itd.

Sa više od 1.800 kompanija i 190+ destinacija, MITT, Moskva je ključno mesto za poslovne sastanke  u turističkoj  industriji. Omogućava izlagačima da povećaju svest o svojoj destinaciji, steknu pravi osećaj za rusko putničko tržište i značajno povećaju potražnju za turističkom ponudom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari