Evo kako se pravi Informer

Ostavite komentar


  1. Na zalost, primera tabloizma ima i kada je Danas u pitanju – neka A. Milosevic procita tekstove koje potpisuju I.S.Mihovilovic ili S.D.

  2. To postoji svuda, negde preovlađuje, negde samo sporadično…Ni Danas nije imun…

  3. Imala je samo vodu i limun – nećete verovati šta je NAPRAVILA!

Ostavite komentar


Dijalog

Bogoljub Karić o tome kako nijedna vlada nije htela da ga angažuje kao pregovarača: Srbi i Albanci na Kosovu da naprave zajedničke kompanije 10

Bogoljub Karić o tome kako nijedna vlada nije htela da ga angažuje kao pregovarača: Srbi i Albanci na Kosovu da naprave zajedničke kompanije

Moja istorija poslovnog mirotvorstva otpočela je 1973. godine. Tada smo imali privatnu kompaniju iako nikada nismo bili članovi Komunističke partije, a u to vreme bez podrške partije sva vrata su bila uglavnom zatvorena. Posao su mogle da dobiju samo kompanije čiji su rukovodioci bili članovi partije, tako da je naša generacijama sveštenička porodica bila osuđena na neuspeh, odnosno nije imala izbora, sem da preživi i uspe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.