Geoks nas izuo iz cipela

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. I Yazaki u Šapcu je počeo sa otpuštanjem,ali kad potpišeš otkaz ideš kući sa taxijem koji plaća firma,malo li je?

 2. U Vranju je poslovala najveca fabrika obuce ali domaca Sanch sa 600 radnika. Geox je ciljano doveden u Vranje da bi uz pomoc subvenvija iskoristio vec postojecu i dobro obucenu radnu snagu.
  Sanch je 14 godina poslovao bez problema a dobio je 600.000 eur subvencija.
  Zahvaljujuci enornmoj razlici u subvencijama geox je naseg lokalnog privrednika unistio i doveo ga u stecaj

 3. Srbija je Geoksu dala duplo više novca nego što je ova firma od prvog dana rada do danas uplatila u budžet!
  Ovim je SVE receno…

 4. Ajmo,samo „napredno“!Bravo za tekst,objaviti ga na svim medijima!Sjajno objašnjenje mehanike „napredne“ ekonomije!A krediti po belom svetu?Koje ni 10 Srbija neće moći da vrati?!Eeeee……a bitno je da vlast tvrdi da nam je fenomenalno!

 5. E sad neka oni vrate u budžet ono sto su bespovratno dali Geoksu!Upropastice nas ovi kao nikad sa rasipanjem i pozajmljivanjem silnog novca po svetu!Ali upropastiće!!

 6. Nije nas GEOKS „izuo iz cipela“ -na nesreću srpskog naroda Aleksandar Vučić nas je nenormalno visokim subvencija strancima izuo i iz cipela ali i „istresao“ iz gaća! Pametni stranci -možda plaćanjem mita kome trebaju, to koriste kao i Geoks. Posle njegove vanustavne vladavine i mešanja u sve pore života, on će pobeći negde u svet a mi gologuzi i bosonogi ostaćemo u Srbiji i bez posla i bez hrane jer je on dobrim delom na putu da uništi i poljoprivredu koja nas hrani! Neko mora da plati njegove dugove svetskim lihvarima koje je dobrim delom napravio da bi strancima plaćao ogromne, nigde u Evropi viđene subvencije za toboža „nova“ radna mesta. A dugovi, kažu ekonomski stručnjaci na zapadu, već sustižu sumu od 50 milijardi evra! Rezime: nas nisu po Borislavu Pekiću „pojeli skakavci“ -pojeo (i najverovatnije debelo pokrao) Aleksandar Vučić i njegovih -ne čuvenih 40 razbojnika nego, po njegovom navodu, 700.000 „razbojnika“ -esenesovaca, članova Vučićeve partije. A njih teba, priznaćete, i udomiti, i zaposliti ali da ništa ne rade, obući, nahraniti i napiti, omogućiti im besplatna putovanja po Srbiji i Evropi itd. A to- košta! Ako, tako nam i treba kada u samozvanog „vožda“ gledamo kao hipnotisana žaba u zmiju! Potkupljivi kakvi smo, -već je narodu obećano podmićivanje u februaru 2022. pred predsedničke izbore sa 200 evra, glasmo ga kao da u Srbiji nema drugog političara. Bolje da po Velji Iliću izaberemo i nekoga koji samo „kraduca“ ali ne i otima i pljačka kao ovi sa Vučićem! I uvek su im drugi krivi za sve- najčešće Đilas. Ali nikako da ga ućorkiraju. Čudno, zar ne?

 7. A možda bi država mogla da plaća i domaćim firmama takve stimulacije za nova radna mesta? Tudjim plaćamo svojim ne damo.

 8. Napljuvali ste Italijane da bi trebalo da vas bude sram! Koliko je preduzeća u Srbiji do sada ostavljalo radnike bez posla, da ne pomenemo previše tranziciju U REŽIJI DS i G17. Ili u svetu prošle godine? Jedni odlaze, drugi dolaze, treba samo povesti računa da ljudi ne moraju da odlaze i traže posao po drugim gradovma i regionima, a vi sa ovakvim tekstovima vodite kampanju da se Srbija raseli.

 9. Drzava treba da zabrani bilo kakvo prisustvo Geoksa u Srbiji. Najbolji medijski efekat bi se postigao kada bi se turisti koji nose njihove cipele naterali da ih po ulasku u Srbiju skinu i bace u kantu za smece, a onda im se ponudilo da kupe neke cipele drugih proizvodjaca. To bi odjeknulo u celom svetu i bila bi anti reklama za tu lesinarsku industriju.

 10. U minusu za NAS obične građane ,a za kamarilu u plusu .Ko još misli za NAS ,tj misle kada NAM otimaju plate i penzije .Dokle

 11. ovo je izum Velikog Vodje, koji se razume u sve, a nezna nista, baca pare kao da su njegove

 12. Već je javna tajna da oko 30% novca od ovih „subvencija“ ide nazad u džepove onima koji ih odobravaju. Tako je bilo i pre Vučića. Zato Đelić sedi u prvom redu, kad se slavi godišnjica osnivanja SNS-a. Zašto se novinari, a bogami i tužilaštvo, ne pozabave time?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

22. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.