Prokrčavanje zbunjenosti

Ostavite komentar


  1. Odlučite sami ali, neka vaš mozak, a ne SRCE i Đilas, odluči o tome. Zbog bojkota, danas nema ni mesne zajednice na kojoj je na vlasti neka opoziciona partija a ne na nekom višem nivou. Đilas je unazadio opoziciju ne za samo te četiri godine već i za duže, jer uvek treba više vremena da popraviš nego da pokvariš.

  2. Izađite pa makar da napišete ‘ovo nije fer’ na listiću.

  3. „Опозиција“ ?!?….аааааааахахахаахахаха…лудо буразеру, лудо .

  4. Bravoooo Marčelo,slažem se u svakoj biranoj reči teksta. Nema odustajanja,nema predaje,da biramo i biramo i biramo i biramo, u bolju budućnost da dospemo. Sami razmislimo,individualno odlučimo,olovkom izaberemo i niko mi nije kriv sem JA. Tako je borba jača,pobeda slađa a sazrevanje između iskustvenije!!!! Poz. Biljka

  5. Nema tu mnogo mudrosti kao što se svi polomiše da nam objasne. Ili si za Vučića ili za DEMOKRATIJU. Pa ako si za tu i takvu Demokratiju, izadji na izbore i biraj one koji su za promene. Koja stranka bojkotuje, neka je neka živi u svojim ubedjenjima.

  6. Ok ipak izlazim, prilikom zaokruživanja mog kanditata zapušiću nos i ćao zdravo.;)

  7. Poruke sa zidova i fasada imaju, sa namerom, jasan potpis autora da navedu nedolučnog glasača opozicije da pomisli kako ih je „pročitao“ i da postupi suprotno- izadje na izbore? Možda podcenjujemo manipulativne sposobnosti bukvalnim tumačenjem tih poruka? (Kažite Duciju) situacijAV nas prevazilazi po ko zna koji put, da je tek prvi pa da oprostimo sebi. Opozicija podeljena, ProGlas ostao bez glasa, gradjani sludjeni. Bez primesa optimizma ili pesimizma, onako trezveno, rekla bih da neko sa bolesnim osmehom mirno čeka taj 02.06. Optimista u meni se nada, odluku nisam donela, razum već zna da od nje ništa ne zavisi i da treba naći snage i volje za druge, nove bitke, koliko odmah sad.

  8. Mene kako se ovo što se od milja i u zanosu optimizma naziva izbori vremenski bliži, sve više goni na razmišljanje pomisao o bliskom postizbornom toku. Cene u tri PM, zarade i penzije „zamrznute“ na minimalcima ( priličnom delu populacije), perspektiva masovnih otkaza se nazire kao i sve oštrija podela na kandidate za kontejnere i one što će pretežno na kriminogeni način orgijati na račun onih iz „međusloja“ koji sve brže teže već pomenutim kandidatima za kontejnere. Sve u svemu ovo i ovako – rok trajanja tu ističe u mesecima i nisu izbori bitni koliko nivo izdržljivosti dobrovoljnih davaoca krvi u okviru jednog od specifičnih balkanskih konc logora.

  9. Sa ove daljine ne vredi da delim savete, ali po osećaju: uvek je bolje glasati. Izidjes, vidiš ljude, to je za mene to. Nema te izborne aritmetike koja može da pobedi narodni štimung.

Ostavite komentar


Dijalog

Ustavni sud ne čita Ustav 10

Ustavni sud ne čita Ustav

Dana 11. jula 2024, Ustavni sud RS doneo je odluku po kojoj "utvrđuje se da Uredba o prestanku važenja Uredbe o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita "Jadar" ('Službeni glasnik RS', broj 8/22) nije u saglasnosti sa Ustavom i zakonom".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.