Znamo se

Ostavite komentar

  1. Sjajan tekst iako deluje da je napisan u afektu iz čistog (ali opravdanog) besa. Izgleda da se i Marčelo slaže da je u ovoj šaradi opskurnih likova na ovoj bednoj političkoj sceni, Đuka najopskurniji lik.

  2. Tako je Marčelo, bez eufemizama i neka ostane zapisano!
    Sve ima svoj rok trajanja, pa i majmunolika elita…

  3. Kaligula je svog konja proglasio za senatora, nas predsednik ima slabost prema bizonima – obojica ce u istoriji biti upamceni kao dusevni ljudi!

  4. Bez obzira na sve dan ipak postaje lepši kada pročitate ovakav tekst i vidite da još uvek ima hrabrih ljudi koji su spremni da se bore za neko lepše sutra i upravo oni nam ne daju da padamo u apatiju i da odustanemo.Svaka čast Marko na ovakvim kolumna a posebno na pesmama.

  5. Marcelova kolumna je veliki plus za Danas! Prvo nju potrazim kad prelistavam novine koje redovno citam.

  6. Bravo pametni, hrabri, čoveče. Kamo sreće da je više takvih. Pozdrav i nastavi tako. Ionako tvoje tekstove čitaju pametni ljudi.

  7. Poštovani Marko, hvala Bogu da Srbija ima i takve kao sto ste Vi. Moj duboki naklon i zahvalnost za Vase besprekorne formulacije, tačno „baždarene“ kako treba. Previše je servilnosti u nas Srba, a Vi ste uz Ljubodraga i ostalu gospodu, podrška da se ne menjamo, da ne pokleknemo pred lakoćom mržnje i netolerancije. Beskrajno hvala i Blagosloveni bili.

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.