Nove pretnje autorima DLZ

Ostavite komentar

  1. Ok, novo normalno. Novo normalno je bilo i izaći na onakve izbore, ok. Novo normalno Đilas kod Vučića, ok. Novo normalno institucionalna borba u parlamentu. Ali meni se čini da SNS mafiju Zabole za novo normalno. Kako su odradili GUP u Novom Sadu? Šakom u glavu. Šta su uradili paorima? SNS mafija opustošila robne rezerve, zabranili ljudima da izvoze da zarade, sada ih šikaniraju niskim otkupnim cenama jer hoće da uštede na seljacima a ne na sopstvenoj korupciji, Brnabini botovi pljuju po ratarima, huškaju ucenjenu socijalu na seljake. SNS neće novo normalno, oni provociraju, hoće da naprave haos, da nam svima prilepe Z na čelo i da onda nastave pljačku uz ravnodušnost Zapada. Šta će u Novom normalnom, SNS Milenijum tim da preko privatizovanog Jaroslava Černog omogući da se podzemnim izvorištima u Mačvi reši vodosnabdevanje u Vojvodini? Jebe im se, pa oni su hteli sumpornu kiselinčinu u Jadar. Zrenjanin ne mogu da reše. Jel odluka REM-a novo normalno? Pornografi i opskuranti? Ovde bi bilo novo normalno zabraniti obavljanje bilo koje javne funkcije bilo kome ko je bio član SNS i svih njihovi neskrivenih i skrivenih koalicionih partnera -osim manjinama jer jbg, oni su srećni kad ih ne skidaju s vozova i ne rade Hrtkovce-, pa od ovih iz SSP, NS, PSG, NDMBG, Zajedno, DS da biramo u normalnim uslovima. A tako će i biti, ako preteknemo, jer SNS neće ništa normalno, sve i da hoće – oni to ne mogu, ne znaju. Ima ti i Kulačin da radite DLZ do penzije – i to iz neke pećine.

  2. Nema potrebe da brinete…Vulin ima i previše posla oko „zaštite“ dragog mu predsjednika.
    Ma više se o njemu brine nego o tetki iz Kanade.

Ostavite komentar

Dijalog

Vučić, apostol mraka 10

Vučić, apostol mraka

Sve već vri i kulja u ovom naprednjačkom krugu pakla u kojem se Srbija nalazi, samo fali da dželati krenu sa egzekucijama.Pravljenje lista domaćih izdajnika, stranih plaćenika, antisrpskih lobista i finansijera terorizma postala je normalna stvar poput dolaska proleća.

Naslovna strana

7. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.