Ovaj cvet odvrnite do daske

Ostavite komentar


  1. Respect za kolumnu. Koliko god to paradoksalno da zvuči, ovako se gradi sloboda. Jaka (hc, ali i svaka druga autentična) scena leči ovo društvo na duži rok.
    Zato, veliki respect i podrška za sve klince koji rade na rađanju novog naleta dobre muzike, a tebi na podizanju svesti koliko je ovako nešto važno!

  2. Dokon pop i goveda krsti. Dok neki rade i stvaraju ovaj cvrcak samo trosi, svoje i vreme onih koji ga odobravaju

  3. Bas cu da poslusam. Neki od bendova 90tih su unapredili zvuk i ritam nas riistetyt-ovski haoticno nastrojenih iz 80tih na novi stupanj. Ali, budite oprezni: danas je moguce sve pa i ovakvu muziku spinovati uz navodne sekte, rituale, svakakvu ljudsku nevolju. Pozdrav.

  4. Kakav blast from the past, Marko! U pravu si, postoji neka veza izmedju HCa i slobode. Neko bi to trebalo da ispita,

Ostavite komentar


Dijalog

Nepodnošljiva lakoća glasanja 9

Nepodnošljiva lakoća glasanja

Pored toga što smo ponosna fudbalska nacija, što važimo za jedan od najpametnijih naroda u Evropi (ako ne i u svetu), najbolji smo ljubavnici, ratnici proslavljeni u bezbroj bitaka, slavni potomci Tesle...

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. i 14. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.