Pravda za bejbi bumere i Zrenjanince

Ostavite komentar

 1. Govoreci o Zrenjaninu i gradskoj upravi, taj grad se vec godinama, decenijama, provlaci bez neke velike paznje..osim one za vodu.
  Inace je sampion i leglo korupcije, i potpunog amaterizma na svim nivoima.

 2. Odlican tekst, mada baby boomeri nisu bas jos uvek stasali za staracki dom. Savetujem da pogledate njihovo godiste

 3. Ta Baby boomers generacija, rođeni između 1946 i 1954 (iza njih dolazi Jones generation) https://en.wikipedia.org/wiki/Generation_Jones-, nije tako „slatka“ kako je opisujete. Oni su najviše prosperirali u svih generacija u SFRJ- besplatni stanovi, putovanja, krediti koje nisu vraćali u punom iznosu, „laktanje“, oni su prodavali dobijene stanove i slali decu u Ameriku ili Evropu ,posebno početkom 90. tih, oni su bili simpatizeri S. Miloševića „zahvaljujući“ njihovim glasovima podrške, Bosna je bila u ratnom lokdaunu 4 duge i preteške godine.
  Za razliku od Jones generacije koja jeste najviše stradala u mnogo čemu-najbolje godine je prekinuo rat, prethodne gen. su pokupile što su mogle…
  Iako sa dobrom namerom, tekst nije potkrepljen realnim činjenicima.
  p.s čast izuecima, uvek.

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.