Mentalna detonacija

Ostavite komentar

  1. Sve tačno. Zanima me šta bilo koga u Srbiji briga kako će se završiti izbori u bilo kojoj državi. Kako mi to možemo i na koji mačin da utičemo na bilo šta u nekoj državi, pa ona bila i mala poput Crne Gore ili Makedonije? Koja smo to mi sila da bilo ko posluša nekoga odavde šta da radinu sopstvenoj zemlji? Ovde većinu briga što im je Vučić sve i svja, ali se eto brinu kako će Crnogorci da glasaju. Glupav smo narod do zla boga

  2. Nedime,izgubi tvoj Milo, to sto si iz esalone „ne mrzim Srbe ali..“ nije ti pomoglo u navijanju za unistavanje Srba i svega sto je srpsko.

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.