Plagiranje u zdrav mozak

Ostavite komentar

  1. Potpuno je jasno da AV bulumenta sve svoje poteze zasniva na stalnom i detaljnom “pipanju” pulsa javnosti. Pošto 95% naroda niti razume problem lažnog doktorata, niti misli da im je to od interesa, onda – sve može, pa i ovo zezanje od strane suda!

  2. Bravo Nemanja.Sjajno .S nestrpljenjem očekujem svaku sledeću kolumnu,izjavu,gostovanje…divim se preciznosti za koju, oprostite, mislim da je zaslužan život kod Germana , osveženu južnjačkom vrcavošću.
    Što se tiče konkretnog, čitav sistem koji je zaštitnik svih nepočinstava u poslednjih 10 godina uspostavio je „pobedite na izborima i radite šta hoćete“, odnosno „naša pobede na izborima je dokaz da smo nevini“ (sic!)

  3. Sad sumnjate i u Ustavni sud, koji se uopšte nije bavio plagiranjem. Bavio se pravom Univerziteta da kažnjava

  4. Dragom Ruji podržavavam tvoju borbu ali, izgleda da mi Evropi trebamo baš takvi kakvi jesmo, neuki motači kablova za male pare.I šta šta će mo sad ?

  5. Ukinuti ustavni sud reformom ustava kad tad i obrazovati drugo sudsko telo nalik Vrhovnom sudu u USA.

  6. Bravo za tekst jedino malo zbunjen onim vladanjem od 8 godina ako bude premijer ili sam ja negde nesto propustio? Ziveli

Ostavite komentar

Dijalog

Tajne državnog duga 10

Tajne državnog duga

O javnom dugu se daju neke ocene koje ne odgovaraju pouzdanim podacima. Javni dug je zaduženje države i lokalnih samouprava, da bi pokrili deficite svojih budžeta.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.