Dajte im RTS

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Svi mediji su pod kontrolom beskrupulozne vrhuske.

  Sve vesti su cenzurisane, komentari citalaca koji ne odgovaraju finansijerima se ne objavljuju, vecina tekstova je narucena tako da odgovara ekipi na vrhu, dijaloga i rasprava nema.

  Ukratko, knjiski primer totalitarne diktature na ovim prostorima je vise nego ocigledan.

  Mnogi vec odavno bojkotuju mejnstrim medije, tekstove, emisije a bice ih sve vise.

  Zar je i Danas tako nisko morao da padne ?

 2. Zanima me da li ste stvarno glupi ili i Vi, kao Vučić, izigravate budalu, pa to pokušavate da napravite i od ovog naroda? Svakom je jasno da Vučić hoće da kaže da je RTS nezavisan, sa čime se ni ja ne bih složio, ali da on hoće da ga da opoziciji, tj. da više ne bude nezavisan.

 3. Tako je, kako je. Nema smisla menjati Srbiju, nikada se tu nece usaditi ni ‘d’ od demokratije.

 4. Ako neko nije normalan u vlasti,donosi stetne odluke za drzavu,postoje mehanizmi prinude na ostavke i smene.Takodje,specijalisticke ustanove psihijatrije i dr donose i prilazu svoje nalaze.Bitno je u interesu naroda.

 5. ….. a i ja sam, iako totalitarno nekompetentan, pisao komentare pun nepoverenja u opoziciju, misleći da su mnogi među njima trojanski kopitari, čak uz molbe adminu da me blokira, neki su me blokirali, neki nisu, korozija duha vremena svakom daje AV patinu. U svakom slučaju, cenim da mi je prethodni komentar bio smislen, ali još više cenim da je pisanje komentara besmisleno. Pomišljam da je možda jedini način da AV ode sa vlasti – da se učlanim u SNS, da ih poiznamalerišem u fulu. A opet, kakvi su sve tamo maleri pa ništa.

 6. Suština je u tome da prvo dobro snimiš postojeće stanje (a to ste manje – više uradili VI i vaše kolege kolumnisti) pa da onda , mukotrpno razradiš mere koje će moći da dopru do moralne većine, (morate priznati da je to veoma teško) a onda mirno čekati izbore.Ako ne uspete da pobedite jasno je da su pobedici ,pobednici.A vi džaba vam znanja, morala, poštenja ,sposobnosti… VI STE IZGUBILI.Zato mene plaši ulica,nasilje,pretnje,ostrašćenost,nemoral,…

 7. Gospodine Kulačin, sve ovo što ste napisali za rts i AV se odnosi i na rtv Šabac i g. Zelenovića dok je bio Gradonačelnik Šapca jer je u to vreme takođe rtv Šabac bio zabranjen za tadašnju opoziciju ali samo iz Vama znanih razloga niste pisali ovakve kolumne.

 8. Na žalost porodica poginulih radnika RTS-a (u NATO bombardovanju), stoji natpis „ZAŠTO?“. Pobogu, zar vam nije jasno ZAŠTO? Zar, zaposleni u RTS-u, ni dan danas ne znaju kome i čemu su služili i služe? Kako niko od tih nesretnika nije i ne daje otkaz, uzima radnu knjižicu i (P)OSTAJE Čovek?

 9. A jel ovaj pred šlogom polučovek sa onim masnim Smrdojkovićem vodi onu šaljivu emisiju?Pa da ima 2 moždane ćelije setio bi se ko je kontrolisao medije za vreme DS i ko kontroliše drzavne medije u svim zemljama sveta?Šta je tu novo ili čudno?Glupost ne zna za granice….

 10. Jarane tebi stvarno ali stvarno nije dobro. Pitaj nekoga kome najvise verujes da ti da odgovor na pitanje da li si ti normalan.

 11. Kako to njemu nenirmalnom ne mozete da doskovite sa procentima na izborima a svi ste tako pametni?

 12. G-dine Kulačin,
  Hvala Vam na dobrim kolumnama a i na DLZ s Vidojkovićem gledam redovno iz dijaspore.Pa to što se događa u Srbiji jednostavno mi je neshvatljivo.Tu količinu demagogije od AV….pa on je prevazišao Gebelsa..
  Samo se pitam šta se događa s narodom,bez obzira na medijski mrak.
  Gledam N1 i Novi S,dovoljno mi je to.
  PS: Nada postoji jer istorija nam govori da ni Gebels nije „trajao“ večno.

 13. RTS ne gleda vise ni SNS..
  Jedina funkcija te kuce je ubiranje pretplate koja ko zna gde zavrsi posto se RTS finansira sa vise strana.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Hleba i mleka ima samo u šest ujutru 7

Hleba i mleka ima samo u šest ujutru

O svrgavanju Čaušeskua, sa posebnim osvrtom na učešće tamošnjih Srba u događajima, pisao je u više radova na rumunskom i srpskom Miodrag Milin istoričar u Institutu za banatske studije u Temišvaru.

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.